woensdag 11 maart 2015

Week 36 | Zwanger

Ik zit alweer in mijn 36e week, om precies te zijn ben ik aankomende donderdag, morgen dus precies 37 weken zwanger. Het is nu dan echt aftellen en wanneer ik er voor had gekozen om thuis te bevallen, had het vanaf donderdag gemogen. Maar goed dat doen we allemaal niet..

Verloskundige
Afgelopen dinsdag ben ik weer bij de VK geweest, nu is het zo dat ik elke week een bezoekje moet brengen aan de VK deze laatste weken. Hartje weer geluisterd en na mijn afspraak bij de VK, ben ik gelijk even langs de lactatiedeskundige gelopen. Zij zit eens per maand bij de VK, voor mensen die vragen hebben. Die had ik wel dus ik ben gelijk even langs gelopen bij haar. Dit was ook weer verhelderend en heb ik veel aan gehad.

Benieuwd naar de rest?


Buik
Nog steeds valt het me mee hoe hard mijn buik nog groeit, ik heb het gevoel dat hij stil staat. Wel was de baby gisteren weer gegroeid, daar gaat het toch om!

Kwaaltjes
Eigenlijk alleen maar  mijn rug, dus ik heb niet te klagen! En natuurlijk minder energie dus het is een beetje rekening houden met mijn planning.

Slapen 
Gaat hetzelfde, niet erg goed maar maak nog genoeg uurtjes elke nacht. Kan alleen niet meer uitslapen, komt ook omdat ik nog zoveel voor mezelf op de planning heb staan wat nog allemaal moet gebeuren voordat de baby er daadwerkelijk is. Ik heb nu zoveel tijd dan ik gelijk allemaal lijstjes heb gemaakt van dingen waar ik normaal niet aan toe kom en waar ik nu wel tijd voor heb, alleen de baby is het er soms niet mee eens dat ik bijvoorbeeld om 8 uur s'morgens 3 uur lang de badkamer aan het boenen ben en daarna ook nog even wil winkelen. Nee dat is hem allemaal een beetje te veel wat ik dan ook wel weer snap.

Klaar mee?

Een vraag die ik erg veel krijg deze week, misschien omdat ik ook steeds meer begin te waggelen. Ach, het ene moment wil ik dat die eruit komt maar het andere moment geniet ik ook nog maar even van de rust en van mijn heerlijke buik en natuurlijk het leukste van zijn getrappel.

Extra
Aankomende vrijdag komen waarschijnlijk de foto's binnen van onze fotoshoot, ik ben zo benieuwd!! Ik heb er hoge verwachtingen van, omdat ze er toen al een paar liet zien en die waren erg mooi, kan niet wachten!


Zo en nu op naar de laatste 3 weken, ben overigens ook blij dat ik voor de zomer beval, want ik merk nu al dat die zon nog een extra ding is hoor en dat is nog zonder warmte.

Liefs Lieke

2 opmerkingen:

  1. Geniet nog van de laatste weken, maar denk er ook aan om af en toe je rust te nemen.
    liefs Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen