maandag 23 maart 2015

Antwerpen | Dagje weg


Zaterdag 7 maart op zondag 8 maart gingen we nog even een nachtje weg met z'n tweetjes. Nog even genieten van elkaar en van het feut dat we nu nog aan zo weinig dingen hoeven te denken. Ook omdat we beide jarig zijn geweest en we die week ervoor alweer 3 jaar samen waren. Om dit allemaal te vieren, besloten we om een nachtje naar Antwerpen te vertrekken.

We verbleven midden in het centrum, echter kan je natuurlijk altijd pas laat in je hotel en we vertrokken al om 9 uur, dus om half 11 waren we alin Antwerpen. Ik had deze leuke post gelezen over een dagje winkelen in Antwerpen; Bubblemint. Daarin stonden erg veel leuke tips voor winkeltjes bij de Vlaamse Kaai. Omdat we al een paar keer in Antwerpen zijn geweest, vonden we het wel leuk om eens een nieuw stukje te zien en niet naar het standaard winkel gedeelte te gaan.

Onze favorieten winkels waren:
- Kids on the Dock (Vlaamse Kaai 27)
- Prinses op de Erwt (Graaf van Egmontstraat 1)
- YOUR (Kloosterstraat 1)

In de post van Bubblemint, vinden jullie nog meer tips. Ik heb bijna geen foto's genomen, die staan ook al in deze post. Wel heb ik wat foto's van onze aankopen in Antwerpen.

Stoere auto's, Vriendlief zag het wel zitten, ik heb er toch maar voor gezorgd dat we er nog maar even mee wachten.. (Prinses op de Erwt) 


Stoere dierenkoppen, vond ze wel prijzig dus heb deze ook maar laten hangen. (Prinses op de Erwt)
Eerste aankopen; mutsje van Aymara en een mooi lederen kaartje. (KIDS on the Dock)

Close- up van het mutsje, kleur is alleen vertekend op deze foto.

Zo kun je goed zien dat het echt om een kaartje gaat van leder, erg leuk!
Houten mobieltje, we hopen dat hij daardoor niet zo gefocust word op echte.

Vestje en shirtje van de Zara.

Tot slot; 3 basis rompers van de H&M, 3 voor de prijs van 2.
Nadat we deze buurt hadden verkend, zijn we lekker naar het hotel gegaan en daarna nog even lekker verder geshopt in het centrum zoals jullie kunnen zien bij de Zara en de H&M. Voor zover dat ging in mijn toestand, haha.  

Na het shoppen zijn we even gaan rusten en daarna even lekker naar de Italiaan geweest en toen weer onder de wol. De volgende morgen na het ontbijt zijn we op huis aan gegaan, nog even langs de Prenatal in Amersfoort voor wat laatste spulletjes en de rest van de dag heb ik lekker uitgerust.

Komen jullie vaak in Antwerpen? En weten jullie nog leuke winkeltjes?

Liefs Lieke Geen opmerkingen:

Een reactie posten