zondag 1 februari 2015

Gender Reveal | Zwanger

Hoi allemaal,

Toen we 20 weken zwanger waren, hadden we de welbekende 20-weken echo. Met deze echo kijken ze in eerste instantie of met de baby alles goed is, of alles erop en eraan zit en of alle organen ook goed zijn. Dit was gelukkig het geval bij onze baby! :)
Een leuk onderdeel van deze echo is dat je ook achter geslacht van je baby kan komen, wij wilden dit echter op een speciale manier weten en het liefst ook met onze ouders etc. erbij om het extra speciaal te maken. Benieuwd geworden naar het filmpje wat we hiervan maakten?


We vroegen dus aan de verloskundige of zij het geslacht op een papiertje wilde schrijven (die heeft ze ook voor de zekerheid maar dichtgeplakt ) en wij hebben hem ook maar gelijk in een envelop gestopt. Deze hebben we vervolgens afgeleverd bij onze taartenbakster en die heeft binnen een dag een mooie taart gebakken met of een roze of blauwe vulling.. De taart zelf was erg mooi; wit met mintgroene chevron strepen en een heel schattig beertje erop. Het kamertje zou ongeacht het geslacht ook wit met mintgroen worden.

We hadden dus op donderdag de echo en aan het einde van de vrijdag kon mijn moeder de taart ophalen, vriendlief en zwager moesten nog zaalvoetballen vrijdagavond, dus mijn geduld werd op de proef gesteld. Maar rond 9 uur konden we dan toch echt de taart gaan aansnijden..Wij vonden het erg leuk en bijzonder om zo achter het geslacht van onze kleine baby te komen. Wat vonden jullie van het filmpje?

Liefs Lieke
Geen opmerkingen:

Een reactie posten