donderdag 11 september 2014

Hoffz | Inspiratie

Hi lieve allemaal,

Zo dat is even geleden! Ik had even geen energie en inspiratie, over een tijdje zal ik iets meer uitleggen aan jullie. Ik ga vanaf nu ook weer wat meer knutselen en foto's maken van ons huis. Woensdag 24 september begin ik met de opleiding interieurstyliste, ik hoop dat het aan mijn verwachtingen voldoet en ik hiermee verder kan.

Morgen ga ik een weekendje weg met ons gezin (mijn ouders, zus, zwager, nichtje en vriendlief). Mijn ouders zijn dit weekend 30 jaar getrouws en nemen ons een weekendje mee, wij weten niet waarnaar toe. Dus wij zijn benieuwd, ik hoop dat we ergens heen gaan waar ze ook leuke woonwinkels hebben waar ze ook Hoffz verkopen.. Ik heb namelijk een paar mooie dingen op mijn lijstje staan.


Benieuwd naar meer?





Het zijn allemaal dingen van Hoffz, zo zou ik van de eerste foto die mooie kruiken willen hebben en het krukje, op de 2e foto de grote kandelaars op tafel en de eettafel, op de 3e de bank, muur en lijst en de kandelaar op de laatste foto.

Ik heb vandaag ook eindelijk de tijd om weer eens bij iedereen te kijken en te reageren!

Liefs Lieke

18 opmerkingen:

  1. Hoi Lieke, fijn dat je terug bent hoor !!! Wel dan zijn jouw ouders ook in 1984 gehuwd....haha...
    mijn man en ik waren 31 augustus 30jaar gehuwd.. en ik zie dat jij dezelfde leeftijd hebt van mijn
    oudste dochter...toeval hé... een dikke proficiat aan je ouders !!
    Ik hoop dat je een grote koffer hebt..:-) héél mooie spullen wil je, die grote kandelaar op die tafel vind ik ook te gek...hopelijk voor jouw is er ergens in de buurt een Hoffz winkel..
    geniet ervan
    liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je gewoon de blogs leest, dan heb je vaak niet in de gaten hoe oud iemand is. Je kijkt naar hoe leuk het is in huis, of hoe iets gedaan is.
    En als ik dan lees dat je morgen weg gaat omdat je ouders 30 jr getrouwd zijn, besef ik wat een leeftijdsverschil er soms zit tussen de blogdames. Ik ben alweer 33 jr getrouwd hihi...

    Maar goed, jammer dat je dit weekend weg gaat, anders had je Zondag naar het ETC in Culemborg kunnen gaan, om de nieuwe sfeer van Hoffz te proeven.
    Fijn weekend met je familie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd met het 30-jarig huwelijksfeest van je ouders. Gezellig dat jullie er met z'n allen op uit gaan, ik ben benieuwd wat de bestemming is. Kathy zegt dat je wel een grote koffer mee mag nemen, maar ik zou er dan ook meteen een goed gevulde portemonnee bij doen. Ik vind de spullen van Hoffz erg mooi maar de prijs...ze weten er wel iets voor te vragen zeg.

    Maar uiteraard hoop ik dat al jouw wensen in vervulling gaan ;-).

    Ik wens je een heel gezellig weekend, samen met je familie.

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geniet van een heerlijk weekendje weg.....en van al het moois wat je wilt gaan bekijken....liefs van mij...x!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi lieke, wie droomt er niet van deze mooie spullen .
    Ik vind ze ook ontzettend mooi
    Leuke verrassing hebben jouw ouders gepland . Wie weet in de buurt van een mooie hoffz-winkel....
    Wij zijn volgend jaar 30 jaar getrouwd , oei ,oei wat voel ik me nu oud ;))))
    Geniet alvast van de leuke uitstap
    Groetjes christel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met het huwelijksfeest van je ouders, Leuk dat jullie met zijn allen een weekendje weg gaan..En hoffz spullen ik hou er ook van.

    Veel plezier!
    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met je ouders. Leuk z'n weekend samen weg! Hoffz...tja ik ben er ook een groot fan van. Er staat bij mij ook nog wat op het lijstje. Alleen dat wat erop staat kost nogal wat...ppfff nog even door sparen hi hi
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met het feest van je ouders, leuk om zo met elkaar weg te gaan!
    En zoals Lia al zegt: dan kom je er achter dat je dus vééél ouder bent dan sommigen die bloggen. Wij zijn nl al meer dan 40 jaar getrouwd!! Haha....ik denk dat je bijna mijn kleindochter zou kunnen zijn!
    Ja, de spullen van Hoffz zijn idd mooi maar wat een prijzen vragen ze! Gisteren even bij een winkel geweest en dan zie ik een kan voor 42 euro en dan denk ik: nee mijn portemonnee is bij lange na niet zo vol. Nou, dan maar niet. Wel jammer nat ik ben er weg van!
    Veel plezier met elkaar en succes met je zoektocht!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hè Lieke leuk om weer een post van jou te lezen! Gezellig hoor een weekendje weg met de familie Het wordt heel mooi weer dus dat is al mooi meegenomen. En ik zou het super leuk vinden om je even te zien op de Harbour market.
    Heel fijn weekend!!
    Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat je een opleiding interieurstyliste gaat doen!! En lekker dat je een weekendje weggaat. Inderdaad hopen dat je leuke winkels in de buurt hebt, dan hoef jij je niet te vervelen! Fijn weekend!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd met je ouders! En wat boffen jullie met het heerlijke weer voor dit weekend, dat wordt vast dubbel genieten!!

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een leuk weekend voor de boeg..lekker genieten dus!
    Wie weet tref je een mooie woonwinkel aan, en anders hou je dat gewoon nog tegoed toch?/
    Groetjes!
    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk dat je nu ook echt de opleiding gaat doen, succes en veel plezier natuurlijk! Je hebt wel hele plannen zeg, woonkamer verbouwing toevallig? haha. Hoffz is inderdaad erg mooi maar ook best prijzig en ik denk dat als je een beetje creatief bent je een veel minder dikke portemonnee mee hoeft te nemen en het net zo leuk en mooi kan krijgen! Maar dat is ieder voor zich natuurlijk... ;)

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. veel plezier! en wie weet scoor je iets leuks!
    al zal je wel weinig tijd daar voor hebben als je gezellie met je fam uit bent :)
    leuk dat je deze opleiding gaat doen, succes
    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Fijn weekend, jullie hebben heerlijk weer. Geniet ervan!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gezellig zo'n familieweekendje weg. Lekker van genieten. En wat leuk dat je een opleiding gaat volgen.

    Liefs, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Lieke, fijn zeg zo'n weekendje, en je hebt mooie spullen op je lijstje! Ik ben zo benieuwd hoe je de opleiding gaat vinden, heel veel succes ! Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen