woensdag 1 oktober 2014

Ik ga op reis en neem mee... | Huisje

Zo dat is even geleden.. Ik ben lekker druk; mijn opleiding is begonnen, ik heb er al 2 lessen opzitten en het is super leuk! Daarnaast gewoon aan het werk 34 uur per week, sporten en natuurlijk het leukste op mijn kleine nichtje van 8 maanden alweer oppassen! Dus de weken vliegen voorbij en dan moet ik echt even tijd vrij maken om te bloggen.

Daardoor heb ik ook echt minder tijd om te knutselen dus ik heb besloten om maar een beetje te oefenen met fotograferen en wat meer te laten zien van mijn huisje. Deze keer heb ik gekozen voor wat leuke decoratie in ons kleine kamertje. Eigenlijk heeft dit kamertje nog geen specifiek doel. Het wasrek staat er voor als de was niet buiten kan hangen.

Nou genoeg gekletst, hierbij wat foto's, ik ben er wel achter dat fotograferen echt weer een aparte tak van sport is. Ik wil dit mezelf een beetje gaan aanleren omdat dit wel erg handig is voor mijn opleiding om dit een beetje te kunnen.
Zoals jullie kunnen zien heb ik dit keer gekozen voor een decoratiestukje met 3 koffertjes. De onderste hebben mijn ouders een keer meegenomen uit een tuincentrum. Dit was in de tijd dat ik nog helemaal van het brocante was. Ja ook die tijd heb ik gehad, maar deze koffertjes vind ik wel zo stoer dat ze nog mogen blijven. Het koffertje daarboven is een oude typemachine die ik op een rommelmarkt vond en de bovenste namen mijn ouders mee uit volgens mij Barcelona.. (ja sorry, ze gaan erg vaak weg dus het is niet meer bij te houden, haha) 

Ik vind het leuk staan zo de koffertjes op elkaar, binnenkort wordt het hele kamertje veranderd en ik heb al leuke ideetjes wat ik met de koffertjes wil gaan doen.. Binnenkort daar meer over, nu al leuk!! 

Laten jullie een berichtje achter? Dat vind ik erg leuk..

Liefs Lieke

10 opmerkingen:

 1. Zulke koffertjes doen het altijd goed, wat zijn ze mooi. Het formaat is ook zo leuk! Ik heb hier ook een paar oude koffers, maar dat zijn van die joekels...die zet je maar niet zo ergens neer ;-).

  Succes met je opleiding!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je reageerde op mijn blog en fotograferen is inderdaad een kunst maar
  veel oefenen en dan gaat het steeds beter .. ik spreek uit ervaring;-)
  Succes met de opleiding en alle andere bezigheden!

  Hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fotograferen is inderdaad een kunst op zich..ik ga er ook een cursus voor volgen. Ik vind het echt leuk om foto's te maken....
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vind ik echt leuk.
  Koffertjes daar hou ik van.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi lieke , blij van jou nog iets te zien . Hoe is het met jouw opleiding , zo te horen , gaat het goed. Leuk dat je ook goed wil fotograferen , ik doe veel met mijn mobieltje en het is er ook aan te zien,haha
  Zo een paar koffertjes op elkaar is wel leuk , goed van formaat .
  Lieve groet christel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's van de koffertjes. Ik zie het graag....

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je je opleiding leuk vindt.
  Die koffertjes zijn altijd leuk om mee te decoreren.

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke koffertjes! Staat altijd leuk om ergens neer te leggen. Foto's maken is inderdaad een vak apart, en je moet er echt handigheid in krijgen. Gelukkig leven we in het digitale tijdperk, dus zijn de minste foto's ook weer zo gewist ;-)

  Hele fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi lieke, nog bedankt voor je reactie op mijn post over de bruiloft! Door allerlei dingen ben ik pas nu weer op Blogger aan 't kijken en zodoende kwam ik ook bij jou terecht. Leuke blog heb je! En met die koffers kunnen je ook stoer decoreren, dus die hoef je zeker niet weg te doen!

  Fijn weekend!

  Liefs, Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Lieke, ontdek nu net je blog, je hebt er een volger bij, hoop dat je gauw weer een blog post!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen