maandag 11 augustus 2014

Krans | DIY

Hoi lieve allemaal,

Door van alles schiet het er een klein beetje bij in om zoveel te bloggen als ik zou willen. Maar ik heb weer iets leuks om te laten zien. Ik heb een mooie krans eindelijk kunnen vinden! Ik was al een tijd op zoek naar een mooi exemplaar die niet te groot en eigenlijk ook niet te duur is. Deze heb ik bij een plaatselijk bloemenwinkeltje gekocht! Ik had al een lijst staan die ik eerst voor iets anders gebruikte, ook was die nog wit..

Dus schilderijtje geverfd en kippengaas erin gezet en toen heel handig mijn krans erin gehangen! Kijken jullie mee?Zo is het eindresultaat geworden.


Detail. Zoals jullie kunnen zien heeft die heel even in de regen gestaan.. (zie de druppeltjes, dus nog even een keertje een kwastje eroverheen)


Detail 2.Zo staat die op de kast. Stukje bij beetje wordt ons huisje wat rustiger. De linkerkant van de kast ben ik nog mee bezig.. Maar steeds een klein stukje, want veranderingen bij mij betekenen meestal geld.. De vorige keer zei ik al dat ik met veel bezig was, buiten de dagelijkse dingen ben ik op dit moment bezig met een kast in opdracht, met wat knutsels maar ook was ik bezig met bedenken met wat ik nou echt wil..

Ik wil toch wel erg graag wat met mijn creativiteit gaan doen, ik heb besloten na wat contact en tips van Nathalie van Thuis bij huis en haard en na heel wat gepieker, dat ik de opleidining interieuradvies/ontwerp ga volgen aan het IVB te Bussum. Ik wil heel graag een eigen (web)winkeltje met mooie woonaccessoires, maar ook mensen advies gaan geven om van hun huis een thuis te maken. Daarom heb ik dit besloten, heb er erg veel zin in! Ga in september beginnen en hoop de opleiding binnen een half jaar af te ronden.

Daarna ga ik proberen om voor 2 dagen bij mijn huidige job te blijven en de rest van de week te steken in mijn eigen bedrijfje, kijk er nu al naar uit!

Zo dit was weer een heel verhaal, ik heb nu gelukkig even tijd om ook op jullie blogs te koekeloeren, zin in!

Liefs Lieke

p.s. de 50 komt nu dichtbij! Ik voel een give-away aankomen..
11 opmerkingen:

 1. Leuk om dit soort plannen te maken en je hart te volgen! Dagelijks je creativiteit stoppen in datgene dat je graag doet geeft energie! Hartstikke leuk voor je!

  Groetjes Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Lieke, erg leuk dat je er helemaal voor gaat. Je zult zien dat het je geen enkele moeite kost om te gaan studeren en huiswerk te moeten maken, omdat je iets gaat doen waar je hart ligt. En september, dat is het al bijna! Super leuk voor je! Ik wens je erg veel succes en ben erg benieuwd wat je van de opleiding gaat vinden! Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi hoor je krans...enne leuke plannen....!...liefs Ria...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed van jou om je hart te gaan volgen. Het is toch een stap. Heel veel succes met je opleiding...
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Lieke, hier ben ik weer. Ellen vanuit Garderen. Als opbouwende kritiek wil ik toch even melden dat het woord "robust" een veel gebruikt gebruikt woord is in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk Lieke, spannend hoor!
  Het is zo september, ik wens je vast veel succes bij je opleiding!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke plannen heb je ....
  Héél mooi je krans op het kippengaas ...
  héél fijne dag nog
  liefs Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey lieke , hoe tof dat je dit gaat doen , ik wens je veel succes met de opleiding .
  Groetjes jilly en christel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gezellige blog heb je zeg en wat een leuk idee de krans op een lijst.
  Ik ga je volgen hoor
  fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hej lieke,
  Leuk idee de krans op het lijstje met kippengaas!
  Dat gevoel van veel willen bloggen, maar er komt niets van herken ik ook goed..

  Wat leuk dat je die opleiding gaat volgen, lijkt me heel leuk en interessant!! Alvast veel succes ermee!
  En met je webwinkel! Ben al nieuwschierig erna!
  Bisou,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een enig idee om je krans zo te verwerken. En wauw wat geweldig om zo'n opleiding te gaan volgen. Ik kijk met spanning uit naar het vervolg van je opleiding, een fijne week.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen