vrijdag 4 juli 2014

Fijn weekend! | Inspiratie

Vandaag niet een hele spetterende post.. Ben bezig met een knutselprojectje en dat is nu aan het drogen, dat zal ik jullie laten zien na het weekend, mits het gelukt is natuurlijk..

Gisteren ben ik een dagje op stap geweest met mijn moeder, zus, zwager en mijn kleine nichtje van 4 maanden. We zijn naar de dierentuin geweest in Amersfoort. Voor €2.00 meer had je een zomer abo. Dat hebben we dus maar gedaan zodat we als ik en mijn vriend zo moeten gaan oppassen op Isa dat we ook lekker erheen kunnen gaan. We gaan 1 keer per 2 weken een dagje op dr opassen, heb er nu al zin in!
Ik vind persoonlijk een dierentuin wel leuk, maar aangezien we vorig jaar al die dieren in het wild hebben gezien viel het wel tegen maar met die kleine erbij is het wel leuk! Zelfs dan probeer ik mooie dingen te spotten, zo zag ik ineens deze deur en daar moest ik even een foto van maken.. Benieuwd?
 Mooi he? Mijn droom is om zulke deuren ook nog eens te zien hangen in ons eigen huisje. Altijd blijven dromen he! Vandaag ben ik helaas aan het werk, net even in de pauze wat leuks gekocht:


Zo daar ga ik dit weekend eens even lekker de tijd voor nemen.. Heerlijk! Als dit de eerste keer is dat je een post van me leest, zal ik zeggen; kijk ook eens bij mijn andere eerdere berichten (5 stuks maar) en kijk waar ik nog meer over blog. Ik zal het heel leuk vinden als jullie een berichtje achter laten en me zouden willen volgen!

Fijn weekend allemaal, Liefs Lieke

8 opmerkingen:

 1. Héél benieuwd met wat je bezig bent....:-)
  héél fijn weekend ook voor jouw
  liefs
  Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah de nieuwe WLS is weer uit, ga ik morgen ook gelijk even halen.. leuk! Heb me inmiddels aangemeld als volger hoor!

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij valt me tot nu toe wel erg tegen.. ben tot blz. 30 ofzo gekomen maar niet echt de stijl waar ik van hou.. wel vluchtig even vooruit gekeken en daar zag ik leuker dingen, hihi!

   Leuk!!

   Liefs lieke

   Verwijderen
 3. Hoi Lieke, ohhhh die deuren, die staan hier ook nog hoog op een verlanglijstje ( met nog 300 andere mooie dingen haha).
  Ik heb de WLS al uit, ik vond hem deze keer erg teleurstellend helaas. Maar misschien vind jij hem wel mooi hoor! Dat is natuurlijk persoonlijk. Ik wens je een fijn weekend! Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi nathalie!

   Ja mooi hè. . Ja vind ik ook jammer genoeg, ben tot blz. 30 ofzo gekomen maar viel me echt tegen..

   Ook nog een fijn weekend!

   Liefs lieke

   Verwijderen
 4. Hoi Lieke,
  wat leuk dat je me gaat volgen....ga je ook volgen hoor!
  De deuren zijn inderdaad prachtig...en ja dromen moet je blijven houden maar wie weet...
  Vond de WLS dit keer ook erg tegen vallen. Maar smaken verschillen natuurlijk en dat is maar goed ook...zou anders maar een saaie boel zijn of niet dan ....

  Fijn weekend,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi anita!

   Leuk, dank je! Ik vond het helaas ook.. niet de stoere sobere stijl waar ik van hou helaas.. volgende keer beter! Gelukkig zijn er genoeg leuke blogs om te lezen! ;)

   Liefs lieke

   Verwijderen